Funktionshinder.se logotyp.
Klicka för att komma till startsidan!
Anpassa utseendet på Funktionshinder.se. Fråga Fh:s panel. Se de senast publicerade texterna indelade i olika kategorier. Till forumet. Se de senaste medlemstexterna och information från administratörerna. Klottra på planket. Sök på Funktionshinder.se efter texter, medlemmar, länkar eller foruminlägg. Länkarkiv - Sök efter länkar till andra sajter.
Sponsra Funktionshinder.se. Kontakta oss som driver Funktionshinder.se. Hjälp / Vanliga frågor. Prylshoppen. utfyllnadsbild
 
fh sponsorer Besök Livihop Besök Atlas Assistans AB Besök Intressegruppen för Assistansberättigade (IfA) ledig sponsorplats
 
Familjeliv
Övrigt (493 inlägg)

Hoppa till första nya inlägget!

Skriv ut denna trådSkriv ut denna tråd   Tipsa en vän om denna trådTipsa en vän om denna tråd
Ämne: Lämnar han mig nu?
Av: Anonym[1] 2011-06-14 Kl 09:59
huvudinlägg

Jag och min man har varit tillsammans i snart ett decennie. Jag har en funktionsnedsättning som är progressiv så jag var mycket "friskare" när vi träffades även om han visste att jag var sjuk. Nu har vi ett barn ihop och han vill ha ett till. Jag vet inte om jag orkar, speciellt med tanken at han redan tycker att han måste göra mycket trots att vi delar på allt som vhar med barnet att göra.

Senast han var lite på lyset började han snacka på väldans om att han flera gånger funderat på att lämna mig men alltid kommer fram att han älskar mig. Om jag inte vill skaffa ett till barn kanske han skaffar det med nån annan. Jag tog det inte på så stort allvar då men nu i efterhand känner jag mig skiträdd.

Vi jobbar på en ansökan om personlig assistans så jag är livrädd för hur det ska gå om jag får avslag. Blir det droppen som får bnägaren att rinna över?
Lämnar han mig då? Jag är så jävla trött på att stå i underläge till alla bara för att jag behyöver deras hjälp. Ska jag behöva känna så för min egen man? Att han lämnar mig om jag inte uppfyller hans önskningar till fulla.

Gud, jag tror jag deppar ihop totalt.

 
Svara

 

Klicka här för att anmäla detta inläggBlankstegRapportera detta inlägg


Svar på huvudinlägg
Ämne: Lämnar han mig nu?
Av: Anonym[2] 2011-06-14 Kl 17:41
 

Vilken jobbig sits! Hoppas att det ordnar upp sig!
Tycker att du ska fråga honom vid ett lugnt tillfälle hur han känner. Om man inte pratar om känslor är det lätt att man förstorar dem eller läser in fel saker.


Svara

 

Klicka här för att anmäla detta inläggBlankstegRapportera detta inlägg


Svar på undertråd
Ämne: Lämnar han mig nu?
Av: Snowwhite 2011-06-14 Kl 18:47
 

Om han lämnar dig för att ahn tycker att ahn gör för mycket är det inte sann kärlek tycker jag. Min man får tyvärr göra det mesta här men inte drar han för det! Ok vi har inga barn men han sköter ju det mesta i hushållet


Svara

 

Klicka här för att anmäla detta inläggBlankstegRapportera detta inlägg


Svar på undertråd
Ämne: Lämnar han mig nu?
Av: Anonym[3] 2011-06-21 Kl 15:04
 

Anonym skrev:
Vilken jobbig sits! Hoppas att det ordnar upp sig!
Tycker att du ska fråga honom vid ett lugnt tillfälle hur han känner. Om man inte pratar om känslor är det lätt att man förstorar dem eller läser in fel saker.Håller med om det här med tillägget att han bör vara spiknykter när ni pratar. Själv hade jag blivit vansinnig om någon slängde ur sig sådana här allvarliga grejer på fyllan.

Om du inte är helt säker på att du orkar med ett till barn så verkar det vara en dålig idé. Ett barn är ingen garanti för att behålla en partner.

Jag menar inte att måla fan på väggen men tänk om han ändå lämnar dig?


Svara

 

Klicka här för att anmäla detta inläggBlankstegRapportera detta inlägg


 

Till sidans topp

Visa trådindex

Forumkategorier, rubriklogo

fh sponsorer Besök Atlas Assistans AB Besök Intressegruppen för Assistansberättigade (IfA) ledig sponsorplats
 

© Copyright 1999-2023 Funktionshinder.se
Läs Fh:s regler | Kontakta Administratörerna för Fh | Om cookies på Fh