Funktionshinder.se logotyp.
Klicka för att komma till startsidan!
Anpassa utseendet på Funktionshinder.se. Fråga Fh:s panel. Se de senast publicerade texterna indelade i olika kategorier. Till forumet. Se de senaste medlemstexterna och information från administratörerna. Klottra på planket. Sök på Funktionshinder.se efter texter, medlemmar, länkar eller foruminlägg. Länkarkiv - Sök efter länkar till andra sajter.
Sponsra Funktionshinder.se. Kontakta oss som driver Funktionshinder.se. Hjälp / Vanliga frågor. Prylshoppen. utfyllnadsbild
 
fh sponsorer Besök Livihop Besök Atlas Assistans AB Besök Intressegruppen för Assistansberättigade (IfA) ledig sponsorplats
 
Funktionshinderrelaterat
Länkar/Mediabevakning (3580 inlägg)

Hoppa till första nya inlägget!

Skriv ut denna trådSkriv ut denna tråd   Tipsa en vän om denna trådTipsa en vän om denna tråd
Ämne: Vi ger fler vägar in på arbetsm...
Av: Lotta E 2011-12-21 Kl 12:31
huvudinlägg

Vi ger fler vägar in på arbetsmarknaden

"Arbetslinjen gäller och alliansregeringen arbetar aktivt för att öka delaktigheten för funktionshindrade. Alliansregeringen har och genomför flera reformer för att göra det enklare för funktionshindrade att jobba efter egen förmåga arbetsmarknaden och få egen inkomst. Vi möjliggör för fler att med lönebidrag samt med ändrade regler för arbetstekniska hjälpmedel få anställning. Detta ger fler vägar in på arbetsmarknaden.

Alliansregeringen arbetar även aktivt med att visa hur till exempel den offentliga sektorn kan agera föredöme med att skapa fler arbetstillfällen för människor med funktionshinder, en central del i funktionshinderpolitiken för regeringen. Dessutom satsar vi även på att bättre kunna följa upp effekterna av insatserna.

Det är viktigt är att bekämpa attityder på arbetsmarknaden, alla jobb behövs och alla kan bidra. Alla åtgärder som är jobbskapande är väl värda att satsa på. Diskrimineringslagstiftningen är ett steg till att stärka allas lika värde. Genomförda utredningar bereds för närvarande inom regeringskansliet."


Läs vidare:

http://www.gp.se/nyheter/debatt/1.804791-vi-ger-fl
er-vagar-in-pa-arbetsmarknaden

 
Svara

 

Klicka här för att anmäla detta inläggBlankstegRapportera detta inlägg


 

Till sidans topp

Visa trådindex

Forumkategorier, rubriklogo

fh sponsorer Besök Atlas Assistans AB Besök Intressegruppen för Assistansberättigade (IfA) ledig sponsorplats
 

© Copyright 1999-2024 Funktionshinder.se
Läs Fh:s regler | Kontakta Administratörerna för Fh | Om cookies på Fh