Funktionshinder.se logotyp.
Klicka för att komma till startsidan!
Anpassa utseendet på Funktionshinder.se. Fråga Fh:s panel. Se de senast publicerade texterna indelade i olika kategorier. Till forumet. Se de senaste medlemstexterna och information från administratörerna. Klottra på planket. Sök på Funktionshinder.se efter texter, medlemmar, länkar eller foruminlägg. Länkarkiv - Sök efter länkar till andra sajter.
Sponsra Funktionshinder.se. Kontakta oss som driver Funktionshinder.se. Hjälp / Vanliga frågor. Prylshoppen. utfyllnadsbild
 
fh sponsorer Besök Intressegruppen för Assistansberättigade (IfA) Besök Livihop Besök Atlas Assistans AB ledig sponsorplats
 
Funktionshinderrelaterat
Hjälpmedel (7719 inlägg)

Hoppa till första nya inlägget!

Skriv ut denna trådSkriv ut denna tråd   Tipsa en vän om denna trådTipsa en vän om denna tråd
Ämne: harkla sig/ spotta
Av: Anonym[1] 2010-08-19 Kl 23:22
huvudinlägg

Jag har ganska svaga lungor och har ventilator på natten men är i övrigt sällan förkyld eller sjuk. Men, jag måste harkla sig/ och få upp lite slem varje dag och alltid tänka på att ha en bit papper i fickan var jag än ska. Vissa dagar är det mer än andra och ibland skulle jag vilja vara lite mer diskret. Har då tänkt mig att det skulle kunna finnas någon snygg lite plastbehållare, typ spottkopp (låter inte så fräscht...), men ja, så kunde jag snabbt spotta lite i den. Är det fler som har det på detta sätt? Och är det någon som vet eller har nåt smart tips?

 
Svara

 

Klicka här för att anmäla detta inläggBlankstegRapportera detta inlägg


Svar på huvudinlägg
Ämne: harkla sig/ spotta
Av: JoJo 2010-08-26 Kl 19:38
 

jag har en sk spottkopp med mig överallt då jag tidvis har liknande problem. använder vanliga plastmuggar, engångs, som jag sen sytt fodral till och hänger på rullen. funkar rätt ok.


Svara

 

Klicka här för att anmäla detta inläggBlankstegRapportera detta inlägg


 

Till sidans topp

Visa trådindex

Forumkategorier, rubriklogo

fh sponsorer Besök Atlas Assistans AB Besök Intressegruppen för Assistansberättigade (IfA) ledig sponsorplats
 

© Copyright 1999-2024 Funktionshinder.se
Läs Fh:s regler | Kontakta Administratörerna för Fh | Om cookies på Fh