Funktionshinder.se logotyp.
Klicka för att komma till startsidan!
Anpassa utseendet på Funktionshinder.se. Fråga Fh:s panel. Se de senast publicerade texterna indelade i olika kategorier. Till forumet. Se de senaste medlemstexterna och information från administratörerna. Klottra på planket. Sök på Funktionshinder.se efter texter, medlemmar, länkar eller foruminlägg. Länkarkiv - Sök efter länkar till andra sajter.
Sponsra Funktionshinder.se. Kontakta oss som driver Funktionshinder.se. Hjälp / Vanliga frågor. Prylshoppen. utfyllnadsbild
 
fh sponsorer Besök Intressegruppen för Assistansberättigade (IfA) Besök Livihop Besök Atlas Assistans AB ledig sponsorplats

 
   
bild som beskriver funktionshinder.se´s olika sponsorsalternativ
 
Vi tar emot sponsorer!
Anledningen till detta är att vi behöver en inkomstkälla för att driva och vidareutveckla sajten tillsammans med våra medlemmar.
 
Välj var ni vill synas!
Vi har tre olika alternativ med olika prislägen. Mer information skickas till er postadress om ni fyller i formuläret nedan.
 
... Och så lite statistik!
Antalet besök på funktionshinder.se är ca 126 500 per månad, och medlemsantalet är just nu 5 187 st. Vår särskilda avdelning för assistans är mycket välbesökt och många pratar just om svårigheten att välja anordnare. Hela sajten är väldigt aktiv, ca 69 500 foruminlägg och ca 74 000 gästboksinlägg, men det ökar ju i rasande tempo. Detta trots att vi ännu inte har marknadsfört oss.
 
Vill ert företag sponsra funktionshinder.se eller vill ni veta mer?
Fyll i formuläret nedan så skickar vi allt ni behöver veta.
 
 
 

© Copyright 1999-2025 Funktionshinder.se
Läs Fh:s regler | Kontakta Administratörerna för Fh | Om cookies på Fh